BNL RACING

WELKOM BIJ

BNL RACING

Welkom bij BNL RACING! Hét online platform waar Formule 1 Fanaten uit Nederland en België het tegen elkaar opnemen in online races! BNL RACING organiseert wekelijks verschillende evenementen in F1 2020 (the game) op de PlayStation 4/5.

BNL Racing is gegroeid tot een platform waar simracers van alle leeftijden en vanaf een basis niveau kunnen deelnemen aan competities. Een platform waar we elkaar helpen en uitdagen tot het limiet.

Op dit moment zijn er vijf competities waar rijders aan deel kunnen nemen. Elke vrijdagavond om 21.00u is er de F2C, waarin er week om week met Formule 2 en Classics wordt gereden. Na F2C start de BNL Late Night om 23.00u. De Late Night race bestaat uit een kwalificatie van 18 minuten en een 25% sprint race.

Op zaterdag rijden League Three en League One. League Three heeft een 18 minuten kwalificatie en een 50% race en gaat van start om 19.00u. League One heeft een volledige kwalificatie en een 50% race.

Het weekend wordt afgesloten op zondagavond met League Two. Zoals League One heeft deze league ook een volledige kwalificatie en een 50% race.

Wil jij ook lid worden van BNL Racing, meld je dan aan via het formulier op de homepagina.

Tot op de baan!

BNL RACING

BNL RACING

LEAGUES

LEAGUE 1

Bekijk hier de teams voor seizoen 3 van League One!

LEAGUE 2

Bekijk hier de teams voor seizoen 3 van League Two!

LEAGUE 3

Bekijk hier de teams voor seizoen 3 van League Three!

Wil jij ook deelnemen aan de races van BNL Racing? Meld je dan nu aan!

BNL RACING

PARTNERS & SPONSOREN

BNL Racing gebruikt cookies om het bezoek nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.